vineri, 11 februarie 2011

Discutii la TV

Daca urmaresti emisiunile tv pe temele actuale ramai stupefiat.
Oameni cu functii foarte inalte, de la presedintele tarii pana la presedinti de partid, dezvaluie pe fata, cu nonsalanta,fapte de coruptie si trafic de influenta.
Intrand in polemica in cadrul emisiunilor televizate, nu mai realizeaza gravitatea de ordin penal a faptelor de care se vorbeste!
Cu toate acestea nimeni nu se sesizeaza, nimeni nu ia nici o masura!
S-a ajuns la o lupta pentru putere incredibila , la toate nivelele.
Din punctul meu de vedere, nu se efectueaza nici o operatiune de "curatire" la nici o vama.
Este foarte clar, ca se incearca discreditarea unor oameni, in paralel cu inlocuirea structurilor apartinand unora, cu cele apartinand altor tabere.
Cum poti sa afirmi ca 5 sefi de vama plus alti oameni cu pozitii de conducere in Ministerul de Finante ,perindati de 15 ani incoace,care au participat alaturi de tine la conducerea tarii au fost corupti si ca acest lucru ,desi a fost cunoscut,tu in calitatea pe care o ai, nu ai facut nimic ?

11 comentarii:

  1. Imi place ca te folosesti de libertatea de exprimare pe care o ai prin prisma faptului ca n-ai fost nici inainte nici dupa "implicat" in nimic. Cu toate astea ar trebui sa fii mai transant si sa abordezi subiectele mai adanc, sa intri putin in miezul problemei si sa vorbesti mai direct. Statutul tau iti permite profita mai mult de chestia asta pentru ca merita sa vorbim mai deschis, nu ne-mpusca nimeni daca dam cartile pe fata ca poate unii n-au posibilitatea sa vada dincolo de "cosmetice". Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , anonime! si eu il apreciez mult pe Serghei "DAR"...nu inteleg nimic...prin felul lui sincer,independent fara minciuna ,fatarnicie si curajul de care a dat
    dovada pina acum ar trebui sa se implice mai mult in ceea ce priveste ADEVAR...pupic,mm

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian M: Pot sa dau si nume oricand,singura problema este ca daca vrei sa fi cu adevarat "autentic" ar trebui sa nominalizezi doar daca ai probe.
    Anonim : 11.02.11 - cam generica afirmatia cand semnezi "anonim" nici macar sexul nu poate fi determinat
    MM :incerc sa fac mai mult,nu intotdeauna reusesc,dar incercarea moarte nu are !

    RăspundețiȘtergere
  4. Serghei vezi ca ti-am trimis ceva marfa pe s.niculescumizil@gmail.com. Sa nu intelegi gresit c-ar fi vorba despre tine, e ceva marfa din viata care cred ca ti se potriveste.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu tot te iubesc...asa generic

    RăspundețiȘtergere
  6. iti dai seamea pe unde intra atatea kg de droguri niste nenorocitii eu le as da pe viata puscarie in sfarsit a facut ceva si PD

    RăspundețiȘtergere
  7. Nea Serghei totul este o mascarada politica.Totul este facut ca sa ia ochii poporului.Realitatea este cu totul alta.Pana acum toti care au fost la puterea statului niciunul nu a facut absolut nimica pentru popor.Toti au facut pentru propriile interese si absolut nimica pentru popor.Pana nu va veni cineva care sa ajute poporul Roman tara se va duce de rapa.Asta este tara de rahat in care traim..

    RăspundețiȘtergere
  8. Bobirac George: crezi u ca e tara de rahat? :|..e o tara cu potential ;). Problema este ca nu trebuie doar sa dai din gura cum sunt multi care se plang, chiar si pe blogu asta, daca vrei sa se schimbe ceva(in bine mai ales), fa ceva ;) nu sa stai si sa dai din gura. Du`te inscrie`te intr`un partidn politic, ia cuvantul, zbate`te pt tara daca asta vrei, nu numai pt interesul tau propriu, daca nu,,atunci suporta,,si dai din gura,,cam singurul lucru la care toti se pricep. Toata lumea stie sa zica decat ca Romania este o tara de kkt,dar nimeni nu face nimic ca sa se shimbe. Cine e de vina?(si probabil o sa zici ca parditul care e la putere,sau cele care au fost) Si noi cetatenii facem parte din Romania, si noi o puteam schimba,,,dar nu dand din gura, si plangandu`ne ;) . To be continued...

    RăspundețiȘtergere
  9. Madalin,g:Tara propriuzisa are potential dar sunt nenorociti cei care o conduc.In partid poti sa fi cel mai mare zmeu daca nu ai o pila sau sa pulsezi foarte multi bani.Ca persoana simpla in tara asta poti sa faci ce vrei tu ca tot asa ramai fara sa apelezi la vreo relatie care sa te ajute cu ceva.In Romania fara pile mori de foame.Asta este problema Romaniei prietene.

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...