marți, 1 februarie 2011

Ce mai preocupa opinia publica ?

Mi se pare atat de stupid si o intoarcere in timp, tipul de dezbatere tv in legatura cu casele parlamentarilor.
Problema nu este cate case are un parlamentar,traim intr-o tara presupus democratica,fiecare poate avea cate case doreste.
Problema este ca institutiile statului sa isi faca datoria si sa vada daca banii au o justificare / provenienta legala.
Daca banii sunt legal obtinuti ,care este problema ?
In cazul lui Negoita , daca el a activat in domeniul constructiilor si a afacerilor imobiliare este normal sa aiba proprietati.
Nu cred ca si-a dorit sa aiba 60 de apartamente, probabil ca a ramas cu ele nevandute datorita evolutiei pietei imobiliare din ultimii ani.
Dar asta nu este problema noastra,singurul aspect care poate sa preocupe societatea civila sau statul este justificarea legalitatii averii unui om si nu a marimii ei !

21 de comentarii:

  1. Sunt de acord. Totusi, nu cred ca scopul acestor subiecte de presa urmaresc aplicarea legii sau ca ca s-au format pe fondul vreunei "investigatii jurnalistice", astea sunt pastile venite prin telefon dom'le da-n cutare si-n cutare vezi ce le gasesti, sa-l denigreze, in mod sigur omul a deranjat pe cineva nu... ca daca e s-o luam cu averea, pai toata Romania ar trebui sa cada la puscarie, c-aici n-ai cum sa faci nimic daca mergi pe lege, in orice domeniu. Oameni corecti sunt la mitinguri, la cozi, din pacate asta e semn de corectitudine in Romania, saracia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca inca ne preocupa prea mult ce face vecinu si de ce are el ce are si eu nu am. Sunt perfect de acord ca unul care nu a condus in viatza lui nimic si nu are un nivel peste mediu nu are cum sa conduca tara. Tara trebuie condusa de varfuri nu de cei din clasa medie spre jos.
    Dar este si problema ca majoritatea astora care sunt la conducere si-au facut averile intr-un mod dubios ca nu cred eu ca toti sunt asha de capabili din punct de vedere al afacerilor.
    Problema mea este nu ca au case scumpe, bani multi, ca isi fac concediile in destinatii exotice si asha mai departe ... problema este ca banii ii au de la mine, de la tine atata timp cat au furat din avutia tarii care este si a mea si ta si a tuturor.
    Cred ca nu ar face rau daca s-ar repune in aplicare legea 18. Daca banii aia ii pot justifica si sunt facuti legal.. bine ca ii au .. daca nu ... sa ii dea inapoi de unde i-au furat

    RăspundețiȘtergere
  3. Serghei unde-o fi lumea de n-a mai scris nimeni nimic... ori o fi vreo revolutie si eu nu stiu. Sau s-or fi suparat, ei vroiau sa se imprieteneasca cu tine si tu le-ai dat m...

    RăspundețiȘtergere
  4. Manipularea e cuvantul cheie din 89' incoace.Incepand cu mortii de la Timisoara care au fost scosi din crematoriu pentru prostime,pana la arestarile si cercetarile de la DNA din zilele noastre...Adrian M.nu l mai starni:)eu sper ca a dat in damblageala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveti dreptate in sensul ca din 89 pana acum au condus oameni care au facut parte din diverse structuri si care aveau scoala manipularii.
    Lucrurile vor incepe sa mearga bine in Romania ,cand la putere va veni cineva tanar,eventual care a studiat afara,care nu este marcat cu nimic din trecut si nu are legatura cu vechile structuri.
    Cel putin eu asa cred!

    RăspundețiȘtergere
  6. serghei stiu ca ai facut un film acum cativa ani, "marilena", cum putem sa-l vedem? e disponibil pe DVD? Am tot sperat sa-l difuzeze cineva la TV, pune cateva clipuri din el macar daca poti ca suntem curiosi sa te vedem "in rol". stiu ca ai facut un film si cu niste studenti, il putem gasi pe vreun site?

    RăspundețiȘtergere
  7. salut serghei ............. ce pula mea are Tismaneanu ala bagamias pula in gura lui de violator in serie ....vezi ca te vorbeste incontinua .........si acum la fel dai cu sloboz pe la gura sa taca mancatias gura ta de smekeras............ tot ce vorbeste

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt varu lu Aurel Caran Dragos.... Ba Serghei fi atent sper ca sa nu se mai intample sa il mai injuri pe ala care te injura ca i-am zis sa se linisteasca ca daca nu o sa vorbesti cu mine sau cu Aurel fatza in fatza si iti zic eu ca nu o sa iti convine daca e lasa ca vin pe la restaurant sambata dak esti ........hai bft

    RăspundețiȘtergere
  9. Serghei ai grija ca vad c-a dat-o lumea-n smardoiala si nu te vad bine cu pastelurile tale!

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai sa va dau o stire de ultima ora:A CAZUT TOT PROIECTUL CU TV-UL! MA BUCUR MULT! Am sa revin cu detalii! Draga SN-M stai acasa ca e mai bine...aparitiile tale la tv dauneaza telespectatorilor...

    Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  11. Saracu Serghei, dac-o fi adevarat... a vrut sa faca si el ceva frumos sa mananc curu lui. Ba baronule vezi ca nu e bine sa te bucuri de raul altuia ai cuvantul meu, ca mai e o caterinca asta e, da sa te bucuri ca e altu la suferinta nu e bine.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pt. INESTIMABILUL BARON LE ROUGE: scrantitule la minte interneaza-te la debili mintali, cretinismul este incurabil, dupa cum ti-ma mai spus anterior! Cap patrat (citez dintr-un dobitoc paranoic aflat inca in viata), delirant prezenta ta (inca) in lume si pe acest blog este o insulta si nociva, imbecilule! Cat trebuie sa te mai suporte Pamantul, dejectie umana?

    RăspundețiȘtergere
  13. INESTIMABILULE, pentru a ne da in sfarsit o veste mare, reintoarce-te de unde te-a scos ma-ta cand ti-a dat drumul (s-a razgandit prea tarziu) in lume, tampitule!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Fan Serghei alias SLUGA lui Sergei si SUPOZITORUL lui Serghei-ramii un milog caruia SN-M II DA O PIINE DE MINCAT!Apreciez devotatmentul tau de H.I. fata de Sergei! Cit te-ai straduit sa pari "erudit" si tot o baliga esti! TUCIURIULE vezi ca te asteapta budele sa la speli! Iti dau muuuuult REJECT si IGNORE!
    Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  15. Proiectul cu emisiunea merge inainte,am terminat filmarile pentru promo si fotografiile pentru panourile publicitare.
    Deci veti avea ocazia sa ma vedeti si sa intrati in direct in emisiune (cu limitarile de exprimare aferente)cel mai probabil incepand cu 1 martie.
    Cu aceasta ocazie vei putea sa ma sorbi zilnic din ochi, dle BARON LE ROUGE si este pentru ultima data cand ma adresez tie, pentru ca deja ma plictisesti !

    RăspundețiȘtergere
  16. Inca nu ne poti spune pe ce post de televiziune va fii difuzata emisiunea?

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa ai bafta si sa lasi invitatul sa vorbeasca! Astept aparitiile tale "sclipitoare" pe sticla! Ca sa ai "ratingul" mare -ca la virsta ta e mai greu cu altceva-te sfatuiesc sa ta impaci cu Paganini alias MADALIN VOICU! Cred ca ai rupe audients,de care ai nevoie pt inceput!Postul este DDTV!Cu respect si urari de bine INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  18. lasa ca serghei face audienta paganini nu prea face ca ala o da mereu cu cultura cu muraturile nu are farmec atata vreme cat vorbeste ca Patapievici si se chinuie sa vorbeasca ....Serghei E original ala e fals dal in plm...... FORTA SERGHEI PANA LA MOARTE ALIN BRAILA

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce mai face-ti nea Serghei?Dabea astept sa incepeti emisiunea. Pe ce data va incepe aceasta? V-am mai trimis emailuri dar nu mi-ati raspuns la niciunul.Astept un raspuns daca se poate.O zi placuta

    RăspundețiȘtergere
  20. INESTIMABILULE BARON LE ROUGE imi permit sa fiu "sluga, milog si devotat" cui vreau, creatura fara minte! In alta ordine de idei te anunt ca nu m-am straduit deloc sa par "erudit" pentru tine, dobitocule, deoarece nu era nevoie: sunt bine pregatit, starpitur-o! "Cat te-ai straduit sa pari" ca nu ai minte de mancator de ca.at, dupa ce in perioada de formare ai fost batut cu penisul in teasta, iar in etapa a doua ai supt mai mult de la tac-tu, tot mirosi de la distanta, scrintitule! Stii, nu ar fi lipsit de sens daca ti-ai "desavarsii cariera" de "eminent" pe la alte adrese, iar noi nu ne suparam daca ne vaduvesti de aparatiile-ti "sclipitoare" si pline de verva postate (mai mult decat regretabil) pe acest blog (pe altele nu ai nici o sansa, retardatii cu diplome de factura ta sunt restrictionati-poate o sa ia odata si-o data in considerare solutia asta si Serghei)... sa nu se micsoreze traficul, tinand pagina ocupata cu "imaginatia si audienta" ta "remarcabile", retardatule!
    P.S.Suge-i p.la lui M. Voicu si fa-i cata audienta vrei, oparit paduchios! Cu stima si respect suge-le pula la toti tuciurii din Ferentari, retardatule!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...