joi, 17 februarie 2011

Cand ma puteti vedea la TV

Astazi seara la ora 18 impreuna cu Alessandra Stoicescu in emisiunea "100 de minute" la Antena 3

22 de comentarii:

  1. E clar, tara arde si noi il bagam in...direct pa semianalfabetul SNM!Stoiceasca nu mai are pe cine invita...si apeleaza la acesta aratare preistorica! Din 100 minute cit dureaza emisiune o sa vorbeasca si SNC-UL 1 MINUT..ITELIGIBIL1 Cel putin aici nu o sa mai hahaiasca,si nici nu o sa mai rigiie...Vezi sa nu uiti acasa batistuta sa-ti stergi balele si spumele...dar nu o sa fie cazul pt ca nu vei vorbii mai mult de 1 minut...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Semianalfabet nu e , garantez .
    Poate nu e cel mai frumos , dar nici stramosul tau nu semana cu Brad Pitt cand a coborat din copac .

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e analfabet, stiu sigur, tata l-a cunoscut personal si mi-a zis chiar contrariul. Nu toti suntem frumosi, asta este, conteaza cum gandeste nu cum arata la exterior.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si ce dac-ar fi analfabet, care-i problema noastra? Daca era vreun prim-ministru sau platit din buget as intelege, dar altfel ce treaba avem noi dac-ar fi si mut, ar fi problema lui nu, cu ce ne afecteaza pe noi... Problema e ca daca in viata n-ai putea sa-i spui si-n fata ceva unui om mai bine n-o spui deloc, si nu va vad sa-i ziceti si-n fata chestiile astea. Pentru mine jignirile astea pe blog, mai ales nejustificate (esti prost, esti urat, esti tigan) sunt o demonstratie de lipsa de caracter, de coarde si de bulangii. Macar daca va deranjeaza ceva spune-ti-o frumos, elaborat, sa se vada ca aveti o logica, ca asa e urat nu va recomanda cu nimic. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru mine Serghei e cel mai frumos barbat. Vedeti? Gusturile chiar nu se comenteaza. Si clar! Nu e un prost preistoric. Spun asta chiar daca tind sa fiu subiectiva.

    RăspundețiȘtergere
  6. daca dau de baron la rouche asta il desfigurez,tocmai m-am dus la niste baieti care se ocupa de depistarea ip-urilor,daca rezolva ceva iti fac cunostiinta cu ei serghei sa il prinzi pe inestimabilul muist ruj asta

    RăspundețiȘtergere
  7. si io sunt foarte indignat de baiatul asta la rouge,si io te-as ajuta sa ai rupi capul lui si familiei lui,m-as ocupa io de persoanele feminine din familia lui.cu respect pentru serghei''vlad''constanta

    RăspundețiȘtergere
  8. @Adrian M-vezi prietene chiar asta e problema! Toleram aparitiile acestor pseudo valori,fara sa ne dam seama cit de rau fac societati!Asa ajung ele in P.E.-eba,jiji,vadim..etc...De guvernul Romaniei nu mai vorbesc-e plin de semianalfabeti inceping cu base si terminind cu oprea! Si acum o intrebsre pt SNC:in aparitiile tale la TV AI REDICAT PROBLEMA DROGURILOR USOARE,TE-AI INTREBAT CINE A PROPUS PT PRIAMA OARA LEGALIZAREA LOR? SLOGANUL ELCTORAL AL CARUI POLITICIAN A FOST? Vezi prietene cite probleme ai putea sa ridici la tv,dar tu preferi sa rizi cu gura pina la urechi,s-au sa cauti tampoanele parasutelor...Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  9. Lasa ma ca nu de-asta e rau in Romania, aparitiile astea "mai exotice" sunt promovate peste tot in lume, ca unii mai ajung sa ne si reprezinte tot nu e o problema ca ne stie lumea oricum peste tot. Mie-mi pare rau de Serghei ca a cazut aiurea-n p... lumii. Cu ce a deranjat el pe cineva, eu cred ca firea lui deschisa si gandirea pozitiva creeaza frustrari anumitor persoane, si de-asta sunt "reactii adverse". Eu zic sa va vedeti de treaba ca nu vad sensul la ce faceti, injurati fara jena un om care n-a facut nici un rau nimanui. Sa va fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  10. completez ca replica pentru cel care il injura pe Serghei: sa vada in primul rand cate greseli gramaticale face...nu mai zic ca nu e deloc fair-play sa adresezi atatea cuvinte urate unui om chiat pe blogul lui. Nu-ti place, ai optiuni. Nu te obliga nimeni sa te uiti la el.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot timpul am criticat ,in emisiunile serioase, lipsa de interes pentru problema drogurilor si faptul ca nu sunt suficiente emisiuni despre acest subiect.
    Cu Mihai Morar,unul dintre miliantii impotriva etnobotanicelor, am stabilit ca voi veni oricand la el , daca emisiunile trateaza acest subiect si voi merge cu el peste tot unde va fi nevoie, daca ma va solicita.
    Din pacate, subiectul nu face audienta si atunci nu prezinta interes din punctul de vedere al producatorilor.
    Cea mai mare prostie, pe care o poate face un tanar, este sa se apuce de droguri.
    Am vazut in Germania si inainte si dupa '89 tinerii drogati pe strazi,am avut cazuri in jurul meu si am doi copii ,deci subiectul asta chiar ma preocupa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cea mai mare prostie este sa te droghezi.Prima data spui ca o faci din curiozitate si apoi devine dependentza.Nu am incercat in viata mea si nici nu voi incerca.Mi se pare o prostie sa faci asta.Cel mai bine bei si te imbeti si tot zmeu te crezi si apoi nu devi dependet...Jos drogurile!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu nu am vazut nici un realizator,moderator de emisiuni tv sa aratate cu degetul spre eba! Nu a fost tema ei preferata in campamia pt europarlamentare-legalizarea drogurilor usoare? Vreau sa te vad pe tine S.N.-M,intr-o emisiune daca spui chestia asta! In emisiunea lui Mihai Morar a veni marele Ilie Nastase! Tu unde erai? Iti spun eu;cautai ratingul in chilotii parasutelor! Asa ca mai gindeste-te la aparitiile tale! Ai totusi o virsta... nu-ti mai sade bine!!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nea Baroane...nu ai vazut ca nute-ai uitat la tv. Pe 13 februiarie in emisiunea lui Gadea cred..cand au fost invitati M.Badea,M.Morar si D.Buzdugan...au dat materialul cu "perla" Ebei...si au criticat`o....

    RăspundețiȘtergere
  15. Intr-un interviu acordat în exclusivitate site-ului nostru, Dan Capatos a declarat că nu mai suportă emisunea pe care trebuie s-o ţină seară de seară şi că se simte abuzat profesional de rating. Din punctul lui de vedere, platoul de filmare al emisiunii „Un show păcătos” aduce foarte mult cu o plantaţie pe care lucrează slavi.

    TNR: Ne scuzi că facem interviul prin telefon, dar, sincer, ne era jenă să ne întâlnim faţă în faţă cu tine.
    Dan Capatos: Nici o problemă, vă înţeleg perfect. Drept să spun, mă simt ca o curvă, ceea ce fac eu se cheamă prostituţie intelectuală. Chiar şi prietenii îmi spun că am devenit Dan Diaconescu 2. De fapt, dacă stau să mă gândesc, sunt mai rău decât o curvă. Aia, de bine, de rău, mai poate refuza un client. Eu, în schimb, trebuie să accept orice invitat mi se propune, n-am dreptul să refuz pe nimeni.

    Te gândeşti la cineva anume?
    În primul rând, trebuie să-l ţin în fiecare emisiune pe Stoian ăla, cel mai libidinos om pe care l-am cunoscut vreodată. Nu mai zic de Bianca, că s-a tunat numai cu plastic din ăla inflamabil. De frică nici măcar nu fumez în preajma ei, că poate ia foc.

    Noi nu-ţi urmărim emisiunea, recunoaştem. Tu, în locul nostru, te-ai uita la „Un show păcătos”?
    Nu, nu m-aş uita nici eu la emisiunea mea, o consider proastă. Păi chiar aşa am ajuns? Să fac emisiune cu o vedetă porno pe care-o cheamă Crăcană şi a cărei calitate e că îşi poate băga mulţi morcovi în gură!?! Dar mă obligă ratingul.

    N-ai o părere prea bună despre rating, din câte înţelegem...
    Din punctul meu de vedere asta e slavie, nu e nici o diferenţă îmtre ceea ce fac eu şi ceea ce făcea un negru pe plantaţie. De fapt, eu sunt chiar mai rău decât un negru pe plantaţie: pe mine mă vede lumea la televizor cum sunt folosit de rating, ăia măcar nu erau mediatizaţi. Dacă aş putea, aş aboli sclavia ratingului, o consider inumană."Sper ca ai inteles ceva d-le SNM!Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  16. Pana acuma ma faceai varza,acum vad ca ai grija de mine sa nu devin sclavul ratingului,ce pot sa mai inteleg ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca il invita pe Liiceanu , face Capatos rating .
    Dar ei cred ca numai prin porcarii faci rating .
    Ca asa vrea gloata.
    La protv a cantat un pusti de 15 ani minunat si gloata din sala s-a ridicat in picioare .
    Gloata rumega ce ii dai .
    PS. Serghei este un meserias , am revazut povestea cu Gradinaru !

    RăspundețiȘtergere
  18. N-ai inteles nimic! De fapt cu un neuron-si ala ametit- ce sa intelegi?Cu respect INESTIMABILUL BARON LE ROUGE!

    RăspundețiȘtergere
  19. INESTIMABILUL BARON LE ROUGE !...povesteste cum a murit "GEORGE TROSCA"...cine la ucis?...si dece a trebuit ucis ?
    pupic,mm

    RăspundețiȘtergere
  20. ce il bagati in seama pe fraieru asta de gara [baron le muie] Serghei cu emisiune ce sa intamplat a cazut

    RăspundețiȘtergere
  21. Am recitit despre Razboiul de Independenta , am vazut si filmul pe ProCinema , aseara , e util blogul lui Serghei !

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.youtube.com/watch?v=60LpQZtCKzo



    ATENTIE !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...