duminică, 26 septembrie 2010

Comentariu privind revolta cadrelor MI

"Noi suntem cu poporul"
Politia romana, prin atitudinea pe care a avut-o zilele acestea si prin raspunsurile pe care le-a dat, la toate presiunile efectate asupra lor, au crescut foarte mult in ochii mei.
Ei sunt datori sa respecte ordinele, dar este foarte normal sa-si apere drepturile si familiile ,prin apararea nivelului veniturilor si prin solicitarea unui trai decent.
Au demonstrat, ca desi au fost amenintati ca or fi dati afara, au avut curajul sa-si ceara drepturile corect.
M-au distrat Boc si presedintele care in loc sa inteleaga de ce au iesit oamenii in strada si sa incerce sa rezolve problemele, si-au luat jucariile si au plecat acasa.
Nu mai au nevoie de serviciile lor de paza si protectie ? Asta este raspunsul unui premier si al unui presedinte la acest conflict extrem de important ?

5 comentarii:

  1. Bravo politiei romane!
    cred ca zilele 'regimului'basescu 'sunt numarate.Mai au doar spp ul si serviciile de partea lor...Suntem pe 21 dec 1989.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu politia in frunte,tot poporul trebuie sa mearga la cotroceni.
    faptul ca au renuntat la serviciile lor de protectie, denota imaturitate, prostie, dar si mult orgoliu!In curand or sa renunte la medici , profesori etc...Astia sunt oamenii care ne conduc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Serghei imi place blog-ul tau te rog sa mai intrii din cand in cand si pe blog-ul meu ... te rog si lasa si tu un mesaj ...http://cismas-eduard.blogspot.com/ asta ii link-u

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...