joi, 2 septembrie 2010

"Cei 10 negri mititei ramasesera 3" - partea 2

11 comentarii:

  1. superr ..pacat ca nu da dan din cand in cand cate o emisiune din asta in reluare( sambata sau duminica)

    RăspundețiȘtergere
  2. da pana la urma cu Fred Aster dece nu mai vorbesti

    RăspundețiȘtergere
  3. Nevestele astea tinere (mai ales cand diferentele depasesc 20 de ani)cam strica prieteniile vechi.Cazul lui Jean aici se situeaza.L-a certat cu toata lumea,ea dicteaza, ea hotaraste !
    Acum Jean sta in Germania si nici macar cu baiatullui din a doua casatorie nu mai tine legatura(care locuieste tot in Germania !)ce pot sa spun mai mult ?

    RăspundețiȘtergere
  4. cica eu am facut la caragiale eram coleg eram singur in clasa ce tare ai fost serghei in ce an era

    RăspundețiȘtergere
  5. Da de unde stii tu cine hotaraste in familia lui Jean? Cum adica nevasta l-a certat cu toti? S-a dus la prieteni si s-a certat ea cu ei? Nu cred ca este chiar asa ....nu pare Jean omul care sa fie condus de cineva.

    RăspundețiȘtergere
  6. O perioada de timp, Jean a locuit la Ghermanesti intr-o vila langa a mea.Practic eram vecini.
    De cand s-a mutat in vila, Jean era impreuna cu fata despre care vorbeam,ulterior s-au casatorit si au facut un copil.
    S-au mutat din aceasta locatie cand copilul avea 2-3 ani,deci cred ca stiu ce vorbesc.Il toca la cap pana facea cum spunea ea.
    La inceput era super ok ,prietenoasa,sociabila etc.In timp a inceput sa isi schimbe comportamentul, devenind din ce in ce mai autoritara si extremista in comportament,incercand sa faca ordine cu toata lumea in curte de la caini la femeile de serviciu ale lor sau ale mele...Au fost perioade in care si familia ei era trecuta la index si nu mai avea voie sa ii viziteze la Snagov.
    Cand urmau sa se mute, vorbeam inca - relatiile insa nu mai erau atat de bune ca la inceput.Imi spusese ca se muta in Baneasa undeva,eu am spus ok ,foarte bine,fiecare face ce vrea.
    Am preferat sa o raresc cu ei, decat sa ajungem sa ne certam.Intr-o zi cand vin acasa il intreb pe paznic unde e Jean si aflu cu stupoare ca s-a mutat in aceea zi fara sa spuna nici un cuvant de la revedere sau altceva,de parca nici nu ne cunosteam.
    In saptamanile urmatoare nici macar un telefon,nimic.Ulterior ne-am intalnit la un eveniment organizat de un prieten comun,nu l-am salutat ca raspuns la comportamentul lui anterior si de atunci nu mai vorbim.
    La OTV m-am luat de el pentru ca atunci cand a venit la TV, a incercat sa povestesca lucrurile ca si cand el ar fi fost un soi de dizident in timpul lui Ceausescu,ceea ce este foarte departe de adevar.Sa nu uitam ca mama lui Jean era foarte buna prietena cu Elena Ceausescu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tare gagica asta nene! Vreau si eu o nevasta hotarata ca asta, sa faca ordine si sa bage dracii in femeile de serviciu. Nu cred ca le lua degeaba la omor, de regula pute pamantul sub ele asa ca putina viteza nu strica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum arata tinerica asta a lui Jean?

    RăspundețiȘtergere
  9. Am fost in casa lui Jean si a Adrianei Maurer, in Germania. Sunt un cuplu admirabil, in ciuda diferentei de varsta. Amandoi sunt oameni tineri, plini de viata, iar Adriana nu pare genul care sa dicteze si in nici un caz Jean, tipul care sa execute. Asa ca nu prea se leaga povestea. Daca v-ati certat e din alte motive...
    PS Initial, Serghei, spuneai ca te-ai luat de Jean la OTV din cauza povestii cu Donca(de care oricum stia toata lumea dinainte sa apara in interviul dat de Jean). Spuneai ca nu avea dreptul sa se bage in familia ta. Acum tu de ce te bagi in familia omului, povestind despre relatia lui cu fiul?

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...