luni, 13 septembrie 2010

Aparitii TV

Pentru cei interesati :Diseara la 22.45 ma puteti vedea la OTV.

15 comentarii:

  1. daca nu faci show sa stai acasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Serghei, cu cine esti prieten din Resita?

    RăspundețiȘtergere
  3. pffff am scapat aparitia de la otv..

    RăspundețiȘtergere
  4. Baile Herculane merita salvat!Acesti TERORISTI AI ROMANIEI AU DISTRUS APROAPE TOT:PSD+PDL+UDMR+PNL=TALHARII ROMANIEI!NU MAI PUTEM SA ACCEPTAM JEFUIREA ACESTEI TARI!
    ROMANIA TREZESTE-TE!!! HAI SA NE IMPLICAM,SA NU NE MAI LASAM MANIPULATI DE TOT FELUL DE SPECIMENE,CARE SE PRETIND ANALISTI ECONOMICO-POLITICO-MILITARO-JURIDICO-PRICEPUTI LA TOATE SI LA NIMIC...ASTIA NE-AU MANIPULAT 20 ANI!
    NE-AM SATURAT DE ACESTI PRADATORI DE TARA!!!
    JOS MAFIA,SUS POPORUL,PARTIDUL POPORULUI !!!
    ROMANI TREZITI-VA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru cine vrea sa vada emisiunea integral link => http://www.youtube.com/watch?v=xwmCZsfYomA

    RăspundețiȘtergere
  6. draga serghei,te vad chiar acum! tu ma vezi? nu?
    vrei sa jucam pititea?
    hai sa fiu o persoana serioasa asa cum sta bine unei d ne de 55 ani.
    apreciez dezinvoltura ta,curajul,optimismul si veselia debordanta. imi amintesti de o amica de a mea care imi povestea razand cum a cazut sotul ei si si'a fracturat un picior si bazinu!!!!!!!!!
    vreau sa te intreb ceva desi intuies raspunsul: ai avut vreo zi in viata ta in care sa nu fi ras ?
    cu multa simoatie ester.[blogspot ester viata si prietenie]

    RăspundețiȘtergere
  7. da mah Serghei..te vad in puii mei..la OTV..estitare frate..vreau sa vb. sunt dreaminro@yahoo.com,Marius Todea...

    RăspundețiȘtergere
  8. am vazut emisiunea din seara asta si mi-a placut fffoarte mult ca nu te feresti sa zici realitatea tarii, eu iti scriu din spania si pot sa spun ca m-asi intoarce in tara mea dar imi este sila sa vad cum se duce de rapa tot ce avem mai de pret. Imi face placere sa traiesc printre straini pentru ca aici sunt foarte respectata si iubita chiar daca sunt romanca,saptamana viitoare trebuie sa ma intorc acsa ca sami pot da fetita la gradinita dar spun ca mie sila sa vin

    RăspundețiȘtergere
  9. BUNA SEARA! ESTE CEASUL 3 DIMINEATA SI VA URMARESC LA OTV, CREDETI-MA AVEM NEVOIE DE DUMNEAVOASTRA DE DOMNUL DAN DIACONESCU SA NE IMPINGENTI PUTIN SA IESIM LA MAL CA DACA NU..... NE VOM INNECA... SE VA ALEGE PRAFUL DE NOI. SUNT MAMA SI AM O FETITA PE CARE O CRESC SINGURA SI MA APUCA GROAZA... EU AM MAI TRAIT CU AM MAI TRAIT. AM UN SALAR DIN CARE POT SPUNE CA MAI POT TRAI LINISTITA DE 1400 DE LEI. DAR COPII NOSTRI???? OAMENI BUNI O SA AJUNGEM MAI RAU DECAT SARACII SARACILOR, MAI LEPRA SI CIUMA NE MAI LIPSESTE SI VOM FII DE TOT RASUL. VA MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  10. si transmite-i felicitari lui DD,s-o tina tot asa,cu emisiuni originale si democratice...!Iar despre tine ce sazic,ma uimesti cat de inteligent esti,nu ai trait degeaba pe pamant...tragi concluzii foarte bune despre viata..!

    RăspundețiȘtergere
  11. salutari ptr. D-Diaconescu si tie SERGHEI-sunteti ok , ai dreptate cu circiuma in germania , ai dreptate banci nu mai sunt in romania , tara acum a trecut fundul sacului- acum pluteste liber lovindu-se de ce intilneste - in sistem meteorit pina intr-o zi care nu prea se zareste !!!!!????tara lui -asescu- tara lui-oc , Nu se gaseste nimeni sa le aplice legea cu luneta sau cu b- lapa ......etc. Pina cind mai rezistati - pina cind mai tine capul aplecat poporul acesta??????

    RăspundețiȘtergere
  12. serghei esti cel mai tare cand mai apari la tv ca imi face mare placere sa te vad si mai ales ce spui.tony din caracal

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...