joi, 30 septembrie 2010

Am o mica nedumerire : de ce difera atat de mult reactiile puterii la ce se intampla ?

Sunt foarte nedumerit : de ce cand l-au injurat politistii pe presedinte, l-au destituit pana si pe ministrul de interne iar cand au murit 6 copii si a ars o buna parte dintr-un spital a fost arestata o amarata de infirmiera si atat !
Azi s-a surpat un drum si au murit 4 persoane datorita infrastructurii pe care se tot lauda toti guvernantii ca o repara si nimeni nu a luat nici o masura,totul merge in continuare ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic !

6 comentarii:

  1. la giulesti e chiar dramatica situatia cu amarata aia de asistenta.exact ca in cel mai ieftin film a cazut cel mai mic peste si rechinii au venit doar cu comentarii...simti cateodata nevoia(anormala ce i drept)sa intri peste ei si sa i dilesti.ne au imbolnavit mintal si de nervi.ma bucur ca cei de varsta mea(21)sunt superficiali majoritatea si o sa fac doar eu infarct cand vad ce i in tara asta cand restul isi fac discret creasta sa plece in club.in curand o astept pe Udrea sa ne conduca,ce dracu macar o curva decat un chior:)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu daca o sa se mai schimbe ceva in Romania o tara de cacat daca tot sunt nemultumiti politistii nu ar fi de mirare daca ar trage asupra lui

    RăspundețiȘtergere
  3. Si comunistii au avut mai multe mustrari de constiinta decat gunoaiele care ne conduc azi!

    RăspundețiȘtergere
  4. ma cac pe tine si pe numele tau bai comunistule , ciocu mic

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai sa ne intalnim javră capitalistă, să o dăm parte-n parte... dacă te nu te caci pe tine, dobitocule!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu doar reactiile puterii difera , ci si cele ale presei . cand au fost SOV si DD retinuti , toata lumea vb doar despre asta si despre abuzurile care se comit , acum cand e vorba de o simpla asistenta: , tacere , tacere , tacere , nimeni nu mai sare in sus , se pare ca d-na era principalul pericol al societati romanesti ? Rusine si presei , pt. dezinteresul de care da dovada fata de acest subiect.
    Blaga , stopa drumul Elenei spre functia de prim-ministru . iar mitingul politistilor , a fost motivul ideal(nici Base nu spera la asa o pleasca ) pt. inlaturarea lui. Pe cand la sanatate , Tokes sau cum l-o chema , nu deranjeaza pe nimeni , el daca avea un pic de onoare pleca in secunda 2 , dar se pare ca la PDL-isti nu exista asa ceva , din moment ce nici macar un membru nu a demisionat dupa FRAUDA DE LA LEGEA PENSIILOR . Atunci , te intreb Serghei . ce asteptari sa mai ai de la politicieni astia?

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...