vineri, 9 aprilie 2010

Ce ii mai preocupa pe parlamentarii romani?

Inchiderea supermarketurilor duminica !
Nu cred ca o astfel de masura o sa duca la cresterea veniturilor producatorilor agricoli ci mai degraba a speculantilor "de piata" .
Stau in schimb si ma intreb cand sunt atatea probleme reale in economie , cand imprumuturile de stat neperformante cresc, cand economia este fara indoiala scapata din mana ,pe parlamentarii PDL tocmai de programul supermarketurilor ii "omoara"grija.
Ajungi sa te intrebi daca toate temele stupide aruncate in valtoarea dezbaterilor nu sunt tocmai praf aruncat in ochii oamenilor pentru ca acestia sa nu aiba timp sa observe toate manevrele si sforile care se trag pentru a ne deplasa in directia evidenta a unei dictaturi politice

4 comentarii:

  1. Eu cred ca nu mai este nevoie de acel "praf aruncat in ochi" ca sa nu le mai vedem manevrele. Toti stim de manvrele si sforile pe care "iubitii" nostri conducatori le trag, si totusi nu putem demonstra si nu putem face nimic ca sa ii oprim. De asemenea stau si ma gandesc, daca tot fura, macar sa mai faca cate ceva si pentru tara, sa nu mai fure cu 10 maini!

    RăspundețiȘtergere
  2. domnu serghei dece nu ati intrat in politica cum a fost tatal tau

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca nu vreau sa intru in mizeria,gunoiul,minciuna care este in politica actuala !

    RăspundețiȘtergere

Live 09.04.21

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ixfKWSEsUZM" title="YouTube video ...